- -5%
- Nou
Miros: Floral, Citrice, Vegetal
Gust: Martipan, Piersica, Flori de salcam, Ananas, Grapefruit, Cirese albe, Mar copt
Notele degustării:
Miros: Note proaspete şi delicate de măr verde şi pară zemoasă, bine coaptă.
Gust: Un buchet armonios, bine structurat, dominat de arome răcoroase de fructe de livadă.
Culoare: Galben pai.
Primesti instant o notificare pe telefon de fiecare data cand platesti online la un comerciant inrolat in 3D Secure si confirmi sau nu plata respectiva, folosind amprenta sau metoda de deblocare a telefonului.
Pinot Grigio de Purcari este un vin elegant şi prietenos, obţinut din struguri selecţionaţi şi recoltaţi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională. Sortimentul este maturat în barrique franțuzesc din lemn de stejar pe o perioadă de 6 luni, timp în care îşi conturează un caracter complex şi îşi definitivează buchetul aromatic. Vinul are în palmares patru medalii internaţionale şi cucereşte prin onestitatea gustului. Culinar, Pinot Grigio de Purcari se potriveşte alături de legume proaspete, aperitive uşoare, caşcavaluri tari, sushi, peşte crud sau fructe de mare. Temperatura optimă de servire este de 10-12 ℃.
No customer reviews for the moment.
Crama Marcea,inagurată în 2016, având ca poziționare ,cel mai înalt deal al Ștefăneștilor, prin altitudinea de 413m, îmbină tradiționalul cu modernul.
25 de hectare de plantaţii tinere , o cramă cu tehnologie modernă , care își produce propria energie electrica cu ajutorul panourilor fotovoltaice.
Gama Marcea Reserve , este o reserva, a caror vinuri sunt învechite în baricuri de stejar timp de 6 luni , îmbuteliate in serii limitate , sunt vinuri corpolete , a caror complexitate și buchet se vor evidenţa in Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rhein Riesling și soiuri tradițional românești: Fetească Albă, Fetească Regală, Fetească Neagră și Tămâioasă Românească.
Soi
100% Busuioaca de Bohotin - D.O.C.
Notele degustarii:
Gust: Savuros de pere zemoase cu accente de trandafir si muscat. Final elegant, cu note de busuioc.
Nas: Arome predominante de petale de trandafir.
Culoare: Roz somon.
Servirea: Recomandam servirea vinului la o temperatura de 7 - 8 ?C alaturi de aperitive, salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creve?i, legume la wok sau preparate la gratar.
Viile Budureasca fac parte din faimoasa regiune Dealu Mare (localizată în Subcarpații de Sus) și se întind pe o suprafață de aproximativ 275 de hectare – din care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 25 de hectare au fost păstrate vițele vechi.
Viile Budureasca fac parte din faimoasa regiune Dealu Mare (localizată în Subcarpații de Sus) și se întind pe o suprafață de aproximativ 275 de hectare – din care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 25 de hectare au fost păstrate vițele vechi.
Zona cuprinde numeroase dealuri și văi, de la râul Teleajen în vest și până la râul Buzău în est. Masivul deluros, cu poziționarea sa sudică, reprezintă un loc ideal pentru cultivarea viței-de-vie. Altitudinea pe care se întind viile Budureasca este cuprinsă între 175m și 400m. Condițiile favorizează în mod excepțional producția de struguri negri, dar strugurii albi se bucură, de asemenea, de condiții propice dezvoltării, dând naștere unor vinuri albe foarte aromatice și fructate.
Podgoria Sâmbureşti este situată în partea sudică a ţarii, la 44°48″ latitudine nordică şi 24°48″ longitudine sudică, la 30 de km de podgoria Drăgăşani şi deţine o poziţie privilegiată datorită aşezării sale. Podgoria Sâmbureşti se întinde pe teritoriul a trei comune, situate în partea de nord a judeţului Olt: Dobroteasa, Sâmbureşti si Vitomireşti. Deşi cantitatea de precipitaţii căzută în perioada de vegetaţie este mică, datorită apropierii podgoriei de valea Oltului şi datorită curenţilor existenţi în zona, umiditatea se menţine la valori mai mult decât favorabile. Calitatea vinului aici depinde în principal de caracteristicile solului și Sâmbureşti a fost binecuvântată cu soluri excelente.
Vin Rosu Nocturne Rara Neagra de Purcari Sec 0.75 l se obtine din struguri recoltati in timpul noptii.
Aceasta tehnica de recoltare pe timpul noptii este specifica podgoriilor de top internationale, avand avantajul ca, in atmosfera rece, aciditatea este echilibrata, iar nivelul de zaharuri din struguri este stabil.
Este obtinut integral din struguri din soiul Rara Neagra.
Este un vin rosu sec, de o culoare rubinie intensa si stralucitoare.
Se distinge prin aroma pura si intensa de fructe rosii, cum ar fi visina si coacaza suculenta, cu o atingere picanta de piper.
Textura satinata este punctata cu taninuri medii, fine si o senzatie picanta care ii confera relief.
Cu o aroma fina si placuta, de vanilie si ciocolata, Bardar de 7 ani impresioneaza inca de la prima degustare. Face parte din colectia Silver a vinariei Bardar, iar pentru producerea lui sunt folosite distilate de calitate, invechite in butoaie de stejar cel putin sapte ani. De la acestea imprumuta o serie de arome care se resimt treptat si care dau o eleganta aparte gustului, care este unul moale si rotund. Culoarea este de ambra.
Viile Budureasca fac parte din faimoasa regiune Dealu Mare (localizată în Subcarpații de Sus) și se întind pe o suprafață de aproximativ 275 de hectare – din care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 25 de hectare au fost păstrate vițele vechi.
Zona cuprinde numeroase dealuri și văi, de la râul Teleajen în vest și până la râul Buzău în est. Masivul deluros, cu poziționarea sa sudică, reprezintă un loc ideal pentru cultivarea viței-de-vie. Altitudinea pe care se întind viile Budureasca este cuprinsă între 175m și 400m. Condițiile favorizează în mod excepțional producția de struguri negri, dar strugurii albi se bucură, de asemenea, de condiții propice dezvoltării, dând naștere unor vinuri albe foarte aromatice și fructate.
Divin vechi, produs dupa tehnologia clasica din distillate pentru divin, maturate in butoaie de stejar cel putin 15 ani. Buchet bogat cu nuante de flori uscate si migdale, ce imbina aroma de vita-de-vie in floare si stejar tomnatic. Se remarca printr-un gust complex, armonios, cu nuante delicate de ciocolata.
Viile Budureasca fac parte din faimoasa regiune Dealu Mare (localizată în Subcarpații de Sus) și se întind pe o suprafață de aproximativ 275 de hectare – din care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 25 de hectare au fost păstrate vițele vechi.
Zona cuprinde numeroase dealuri și văi, de la râul Teleajen în vest și până la râul Buzău în est. Masivul deluros, cu poziționarea sa sudică, reprezintă un loc ideal pentru cultivarea viței-de-vie. Altitudinea pe care se întind viile Budureasca este cuprinsă între 175m și 400m. Condițiile favorizează în mod excepțional producția de struguri negri, dar strugurii albi se bucură, de asemenea, de condiții propice dezvoltării, dând naștere unor vinuri albe foarte aromatice și fructate.
Are o culoare galben-pai, stralucitoare. Aroma revigoranta, de citrice, bogata in accente de grapefruit si lime, este completata de notele fructelor exotice si de discrete nuante florale. Gustul proaspat, bine conturat, este fructat si cu o aciditate bine echilibrata.
Obtinut din struguri recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala.
Se recomanda alaturi de:
varietati de salata verde, branza de capra Crottin de Chavignol, peste Sea bass.
Temperatura recomandata pentru consum este de +10...+ 12 ℃.
Un vin care a dezvoltat particularitati desavarsite datorita matururarii in barique de stejar vreme indelungata, integrand cele mai alese arome, dar si cele mai placute note pentru degustare. Invaluitor si iute intoneaza profund la nivel olfactiv aromele de citrice, vanilie, flori de salcam si limeta, alaturi de o mineralitate bine conturata.
Aromele vinului ne trimit cu gândul la fructe de vară și petale de trandafir. La prima degustare acestea se retracta armonios in fructe varatice, langa care se alatura o aciditate potrivita pentru a obtine un postgust subit.
Vinurile Strunga provin din arealul viticol Dealurile Moldovei, în apropierea Castelului de la Miclauseni, care ne aminteste de gloria vremurilor de demult.
Jidvei producator de vin din Romania, care detine 2.500 de hectare de vita de vie. Jidvei produce o gama destul de vasta de vinuri liniștite, vinuri spumante și vinars din sruguri cultivati in zona Tarnave, care este cea mai importanta zona viticola din Transilvania. Gama Owner’s Choice detine cele mai apreciate vinuri de la crama Jidvei. Jidvei Maria Pinot Gris vin alb sec, limpede, floral si fructat.
Culoare: galben verzui
Miros: citrice. mar verde, para, iasomie
Gust: grapefruit, mar verde, para, lamaie
Finis: subtil, persistent, echilibrat
Asocieri gastronomice: carne alba, peste, fructe de mare,