Un vin care este rezultatul ideal al maiestriei vinificatorilor de pe podgoriile Budureasca, care a primit distinctii apreciabile de-a lungul timpului in concursurile internationale(Bruxelles si Londra 2016), care a fost obtinut gratie unor conditii de recoltare speciale, gandite pentru a evidentia particularitatile soiului. Parcelele strecurate de razele solare au format la nivelul strugurilor un potential aromatic desavarsit, in vreme ce parcelele strecurate intr-un punct geografic mai racoros, au integrat la nivelul strugurilor un nivel de aciditate satisfacator.
Sunt fermentati la temperaturi scazute, apelandu-se la cele mai noi metode de productie, pentru a-si pastra aromele tipice soiului, dar si pentru a integra note de deservire placute. Culoarea sa ne aduce aminte de rapita campeneasca, iar aromele sale de blanda mangaiere a fructelor tropicale (papaya si guava), alaturi de o aciditate si tarie bine integrata care conduc la un final senzational. Bun de servit la o temperatura intre 10 si 12 grade celsius alaturi de preparate din carne de pui, peste, branzeturi sau fructe de mare.
Tip Strugure: Sauvignon Blanc
Aspect: Galben pai, Limpede cristalin
Miros: Fructat, Alcool integrat
Gust: Guava, Caisa, Papaya, Agrisa, Flori de salcam, Ananas, Aciditate placuta, Soc