• -10%
  • Nou

VIN DOC MYSTERIUM RIESLING RHIN&SAUVIGNON 0.75L SEC

51,71 lei
46,53 lei Salveaza 10%
cu TVA

Jidvei producator de vin din Romania, care detine 2.500 de hectare de vita de vie. Jidvei produce o gama destul de vasta de vinuri liniștite, vinuri spumante și vinars din sruguri cultivati in zona Tarnave, care este cea mai importanta zona viticola din Transilvania. Jidvei Mysterium Rhein Riesling, Sauvignon Blanc un cupaj special cu o eleganta note de flori, fructe si frunze verzi.

Culoare: galben verzui

Miros: flori de tei, flori de salcam, citrice, frunza de rosie

Gust: grapefruit, piersica, lamaie

Finis: rafinat, tandru

Asocieri gastronomice: salate de vara, peste, fructe de mare, paste, pizzza 

Cantitate
Add to wishlist

Primesti instant o notificare pe telefon de fiecare data cand platesti online la un comerciant inrolat in 3D Secure si confirmi sau nu plata respectiva, folosind amprenta sau metoda de deblocare a telefonului.

Jidvei Mysterium Rhein Riesling & Sauvignon Blanc-DOC Tarnave

Povestea vinurilor Mysterium incepe cu producerea soiurilor pure. Pentru fiecare soi a fost ales cu grija terroir-ul optim, a urmat un proces de vinificatie, care, de la cules pana la invechire a fost facut astfel incat fiecare vin sa-si dezvaluie pe deplin calitatile si personalitatea proprie. Oenologul a ales ce soiuri si in ce proportii va cupaja, astfel incat personalitatile acestora sa se completeze si sa se puna reciproc in valoare, creand vinuri complexe, cu arome, buchete si nuante inedite. Sase soiuri nobile isi amesteca misterios aromele in aceasta colectie exclusivista de vinuri cupaj, creata special pentru a surprinde. Acestea sunt in serie limitata si sunt destinate exclusive Horeca si magazinelor de specialitate.

DATE VITI-VINICOLE
Soi: Rhein Riesling si Sauvignon Blanc
Perioada recoltarii: data recoltarii este stabilita de oenolog pe baza paramentrilor de maturare ai strugurilor. Recoltarea manuala a strugurilor pentru protectia aromelor cu gheata carbonica, inca din parcela.
Macerare: nu este cazul
Fermentare: temperatura de fermentare: 10 – 20ºC
Maturare: maturarea de scurta durata in cisterne de inox pe depozitul fin de drojdii
Imbuteliat: dupa 6 luni de la terminarea fermentatiei alcoolice in sticle de tip Bordeaux Storica, dopuite cu dopuri de pluta

DATE TEHNICE
Tipul de vin: sec
Concentratie alcoolica: 12% vol
Zahar rezidual: 3,46 g/L
Aciditate totala: 5,84 g/L

JIDV063
21 Produse

16 alte produse din aceeasi categorie:

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. MAI MULT