Miros: Floral, Fructat, Alcool bine integrat
Gust: Migdale, Cirese, Iasomie, Mure, Fructe tropicale, Fragi
Sunt 96 produse.
Purcari Traminer este un vin alb sec, produs in editie limitata, echilibrat, aromat si racoritor.
Gustul este fin, cu arome de fructe, cu note subtile de dulceata de trandafiri si iasomie urmat de un postgust complex si corpolent.
Se serveste alaturi de branzeturi proaspete, salate cu carne de pui sau preparate din peste.
Solo Quinta este un vin rar, nascut din imaginatia si dragostea pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Un cupaj neobisnuit, intre patru soiuri albe si un soi rosu vinificat in alb, care se schimba in fiecare an in functie de strugurii care dau cea mai buna performanta in acel sezon.
O dovedeste faptul ca a ajuns in listele de vin a catorva dintre cele mai bune restaurante din lume, incununate cu stele ale Ghidului Michelin (Maze, restaurantele lui Gordon Ramsay), sau o arata Marele Premiu (cel mai bun vin alb sec din concurs) castigat la Vinalies Internationales 2011, important concurs international de vinuri din Franta, fiind probabil cea mai importanta distinctie acordata unui vin romanesc. Incepand cu vintage-ul anului 2015.
Vin Alb Nocturne Pinot Grigio de Purcari Sec 0.75 l face parte dintr-o editie limitata de vinuri ce se obtine din struguri recoltati in timpul noptii.
Aceasta tehnica de recoltare pe timpul noptii este specifica podgoriilor de top internationale, avand avantajul ca, in atmosfera rece, aciditatea este echilibrata, iar nivelul de zaharuri din struguri este stabil.
Este obtinut integral din struguri din soiul Pinot Grigio.
Purcari Nocturne Pinot Grigio este un vin alb sec, clar, cu o culoare stralucitoare, galben-pai deschis.
Are o aroma proaspata ce este conturata de note usoare de mere verzi si pere.
Are un gust fructat, revigorant si placut, postgustul sau persistand armonios pe papilele gustative.
Vinars Divin Bardar 3 Ani, 40%, 0.5l
Solo Quinta este un vin rar, nascut din imaginatia si dragostea pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Un cupaj neobisnuit, intre patru soiuri albe si un soi rosu vinificat in alb, care se schimba in fiecare an in functie de strugurii care dau cea mai buna performanta in acel sezon.
O dovedeste faptul ca a ajuns in listele de vin a catorva dintre cele mai bune restaurante din lume, incununate cu stele ale Ghidului Michelin (Maze, restaurantele lui Gordon Ramsay), sau o arata Marele Premiu (cel mai bun vin alb sec din concurs) castigat la Vinalies Internationales 2011, important concurs international de vinuri din Franta, fiind probabil cea mai importanta distinctie acordata unui vin romanesc. Incepand cu vintage-ul anului 2015.
Zarea Prosecco Extra Sec este obținut din struguri Glera atent selecționați din zona Treviso din nordul Italiei.
Este un prosecco cu un buchet vibrant, completat perfect de note fructate.
Temperatura recomandată de servire: 6-8° C.
Culoare: galben pai
Intens, prietenos și foarte expresiv, Sur Mer Cuvée Alb atrage prin expresia sa aromatică exotică, ce aduce în prim-plan tonuri generoase de piersici coapte, mandarine, mere galbene coapte și flori albe, secondate de tente delicate vegetal-citrice. Gustul păstrează aceeași măsură a intensității, fiind rotund, prietenos și suculent, cu multe fructe galbene coapte și exotice, echilibrate de o aciditate bine dozată. Are o prospețime tonică, dar în același timp are grijă să își evidențieze cât mai bine expresia fructată. Postgustul proaspăt și parfumat are amplitudine și consistență datorită combinației dintre notele fructate dulci și cele tonic-crocante.
Lansată în iunie 2016, cu ocazia aniversarii oficiale a 25 de ani împliniţi de Cramele Recaş, Domeniile Recaş este prima gamă de vinuri din portofoliul producătorului bănățean care cuprinde în numele sau denumirea regiunii unde iau naştere vinurile favorite ale multor consumatori, români şi străini deopotrivă. Pentru a puncta cât mai bine poziționarea geografică a localității Recas, a terroir-ului şi a istoriei viticulturii de pe aceste meleaguri, eticheta gamei de vinuri Domeniile Recaş reprezintă o hartā stilizată a regiunii după un model original cules de pe o litografie a Banatului datând din secolul al XVIII-lea. Dopurile sticlelor de vin reprezintă, de asemenea, o premieră în România, fiind primele dopuri de sticlā (patent Vinolok) destinate unei game de retail.
O stare dulce de visare, cu ochii larg deschiși spre cer și-o joacă de povești și amintiri de vară ce-ți poartă mintea către nori.
Vă prezentăm Nori de vară, două vinuri noi de la Strunga, demidulci și fresh, pregătite să însenineze orice zi până târziu în noapte. Se servesc reci, din abundență și neapărat cu zâmbetul pe buze. Cu vara în suflet, indiferent de anotimp.
Sortimentul este obţinut exclusiv din struguri Cabernet Sauvignon recoltaţi manual, care sunt apoi vinificaţi folosind metoda tradiţională. Vinul este maturat pe o perioadă de 12 luni în barrique franțuzesc din lemn de stejar, unde îşi definitivează caracterul elegant, căpătând profunzime şi complexitate. Pentru a savura din plin buchetul aromatic deosebit al sortimentului, se recomandă servirea la o temperatură de 18-20°С