Miros: Fructat, Vegetal, Flori albe
Gust: Caisa, Papaya, Flori de tei, Miere, Mango, Vanilie, Migdale, Piersica
Sunt 98 produse.
Purcari Traminer este un vin alb sec, produs in editie limitata, echilibrat, aromat si racoritor.
Gustul este fin, cu arome de fructe, cu note subtile de dulceata de trandafiri si iasomie urmat de un postgust complex si corpolent.
Se serveste alaturi de branzeturi proaspete, salate cu carne de pui sau preparate din peste.
Solo Quinta este un vin rar, nascut din imaginatia si dragostea pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Un cupaj neobisnuit, intre patru soiuri albe si un soi rosu vinificat in alb, care se schimba in fiecare an in functie de strugurii care dau cea mai buna performanta in acel sezon.
O dovedeste faptul ca a ajuns in listele de vin a catorva dintre cele mai bune restaurante din lume, incununate cu stele ale Ghidului Michelin (Maze, restaurantele lui Gordon Ramsay), sau o arata Marele Premiu (cel mai bun vin alb sec din concurs) castigat la Vinalies Internationales 2011, important concurs international de vinuri din Franta, fiind probabil cea mai importanta distinctie acordata unui vin romanesc. Incepand cu vintage-ul anului 2015.
Vin Alb Nocturne Pinot Grigio de Purcari Sec 0.75 l face parte dintr-o editie limitata de vinuri ce se obtine din struguri recoltati in timpul noptii.
Aceasta tehnica de recoltare pe timpul noptii este specifica podgoriilor de top internationale, avand avantajul ca, in atmosfera rece, aciditatea este echilibrata, iar nivelul de zaharuri din struguri este stabil.
Este obtinut integral din struguri din soiul Pinot Grigio.
Purcari Nocturne Pinot Grigio este un vin alb sec, clar, cu o culoare stralucitoare, galben-pai deschis.
Are o aroma proaspata ce este conturata de note usoare de mere verzi si pere.
Are un gust fructat, revigorant si placut, postgustul sau persistand armonios pe papilele gustative.
Vinars Divin Bardar 3 Ani, 40%, 0.5l
Solo Quinta este un vin rar, nascut din imaginatia si dragostea pentru vin a oenologului Hartley Smithers. Un cupaj neobisnuit, intre patru soiuri albe si un soi rosu vinificat in alb, care se schimba in fiecare an in functie de strugurii care dau cea mai buna performanta in acel sezon.
O dovedeste faptul ca a ajuns in listele de vin a catorva dintre cele mai bune restaurante din lume, incununate cu stele ale Ghidului Michelin (Maze, restaurantele lui Gordon Ramsay), sau o arata Marele Premiu (cel mai bun vin alb sec din concurs) castigat la Vinalies Internationales 2011, important concurs international de vinuri din Franta, fiind probabil cea mai importanta distinctie acordata unui vin romanesc. Incepand cu vintage-ul anului 2015.
Zarea Prosecco Extra Sec este obținut din struguri Glera atent selecționați din zona Treviso din nordul Italiei. 24
Este un prosecco cu un buchet vibrant, completat perfect de note fructate.
Temperatura recomandată de servire: 6-8° C.
Culoare: galben pai
Vinurile românești produse de Budureasca și-au demonstrat valoarea incontestabilă prin cele peste 250 de premii câștigate la cele mai importante concursuri din lume. Indiferent că vorbim despre soiuri tradiționale românești (precum Fetească Neagră, Feteasca Regală, Tămâioasa Românească sau Busuioacă de Bohotin), sau despre soiuri internaționale (Cabernet Sauvignon, Shiraz, Sauvignon Blanc), vinurile Budureasca îmbină perfect tradiția zonei viticole Dealu Mare cu stilul modern de vinificație, datorat tehnicilor moderne și utilajelor de ultimă generație de care dispunem. La crama noastră din localitatea Gura Vadului, Budureasca creează de peste un deceniu vinuri românești recunoscute pe piața internă și internațională ca produse de calitate premium.
O stare dulce de visare, cu ochii larg deschiși spre cer și-o joacă de povești și amintiri de vară ce-ți poartă mintea către nori.
Vă prezentăm Nori de vară, două vinuri noi de la Strunga, demidulci și fresh, pregătite să însenineze orice zi până târziu în noapte. Se servesc reci, din abundență și neapărat cu zâmbetul pe buze. Cu vara în suflet, indiferent de anotimp.
Sortimentul este obţinut exclusiv din struguri Cabernet Sauvignon recoltaţi manual, care sunt apoi vinificaţi folosind metoda tradiţională. Vinul este maturat pe o perioadă de 12 luni în barrique franțuzesc din lemn de stejar, unde îşi definitivează caracterul elegant, căpătând profunzime şi complexitate. Pentru a savura din plin buchetul aromatic deosebit al sortimentului, se recomandă servirea la o temperatură de 18-20°С
Crama Marcea,inagurată în 2016, având ca poziționare ,cel mai înalt deal al Ștefăneștilor, prin altitudinea de 413m, îmbină tradiționalul cu modernul.
25 de hectare de plantaţii tinere , o cramă cu tehnologie modernă , care își produce propria energie electrica cu ajutorul panourilor fotovoltaice.
Gama Marcea Reserve , este o reserva, a caror vinuri sunt învechite în baricuri de stejar timp de 6 luni , îmbuteliate in serii limitate , sunt vinuri corpolete , a caror complexitate și buchet se vor evidenţa in Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rhein Riesling și soiuri tradițional românești: Fetească Albă, Fetească Regală, Fetească Neagră și Tămâioasă Românească.